L-Theanine, Omega-3 & Glidkruid

Glidkruid, Omega-3 en L-Theanine in zeer zuivere vorm.

Let op: Er staan 2 verschillende varianten op deze webpagina. De € 9,95 en € 14,95 zijn beide 3-in-1 en vegetarisch.

De variant van € 39,95 bevat visolie en rundergelatine en is derhalve niet vegetarisch ook zijn deze capsules niet samengevoegd, je moet hier uit elk zakje 1 capsule nemen om alles binnen te krijgen.

Wij adviseren de € 9,95 of € 14,95 3-in-1 vega variant te kiezen tenzij je al eerder de visolie variant (€ 39,95) hebt besteld of hier bewust voor kiest om het eens uit te proberen. Qua werking zijn ze grotendeels gelijk aan elkaar.

Voorraad status:
Op voorraad
SKU
ZenSoM
Gegroepeerde productitems
Product Aantal
Proefverpakking ZenSOM3-in-1 90 stuks (1 maand / vega) LET OP: uitsluitend voor nieuwe klanten en maximaal 1 per adres
€ 9,95
ZenSOM3-in-1 90 stuks (1 maand / vega)
€ 14,95
  • Koop 3 voor € 13,95 /stuk en bespaar 7%
  • Koop 6 voor € 11,95 /stuk en bespaar 20%
ZenSOM3 270 stuks (3 maanden / met visolie 3x 90 capsules apart verpakt)
€ 39,95
  • Koop 2 voor € 35,85 /stuk en bespaar 10%

De aanbieding van 90 stuks (1 maand) voor 9,95 is uitsluitend voor nieuwe klanten welke nog niet eerder ZenSOM hebben aangeschaft (welke variant dan ook). Wij (en vele klanten van ons) zijn overtuigd dat onze combinatie goed werkt bij onrust, het verkrijgen van meer focus & schoolprestaties.


Mocht achteraf blijken dat er toch reeds eerder ZenSOM is besteld bij ons op een fysiek adres, e-mailadres of bankrekening dan zullen wij het betaalde bedrag retourneren en de bestelling verder niet in behandeling nemen, dus s.v.p. alleen gebruik van maken als je echt een nieuwe klant bent om zo vervelende situaties en overbodige administratie te voorkomen, het actieproduct is echt een actieproduct en bedoeld om mensen voor niet al teveel geld een maandje kennis te laten maken met ons product, we zijn hoe dan ook scherp geprijsd, met name indien je voor 3 of 6 maanden afneemt (dit scheelt een hoop portokosten en handelingskosten voor ons).

ZenSoM triple of voluit Zen State-of-Mind triple bevat L-Theanine, Omega-3 en Glidkruid, het is een drievoudige formule bestaande uit drie verschillende capsules in een zuivere en natuurlijke samenstelling welke elkaar aanvullen.

Dit product is vrij van vul-, en bindmiddelen, dit is om overgevoeligheid tegen te gaan, veel mensen met de behoefte aan dit product zijn overgevoelig voor dergelijke hulpstoffen.

Vermijd tevens het gebruik van (overmatig) zonnebloemolie, dit voorkomt dat de Omega-3 kan worden opgenomen doordat Omega-6 uit de zonnebloemolie in de weg staat.

Dit product is een voedingssupplement.

Aanbevolen gebruik

3-in-1 algenextract variant:

In de ochtend circa 20 minuten voor het ontbijt 2 tot 3 capsules innemen met een groot glas water (300ml). Probeer suiker te beperken tot maximaal 4 gram vanaf het opstaan tot 1 uur na het ontbijt.
2 capsules innemen bij lichaamsgewicht tussen 20 en 50kg
3 capsules innemen bij lichaamsgewicht boven de 50kg

VISolie variant:

In de ochtend circa 20 minuten voor het ontbijt 1 capsule met l-theanine, 1 capsule met glidkruid en 1 softgel met Visolie innemen met een groot glas water (300ml). Probeer suiker te beperken tot maximaal 4 gram vanaf het opstaan tot 1 uur na het ontbijt.

Voor alle varianten geldt:

Het kan enkele dagen tot maximaal 3 weken duren voor het effect volledig aanwezig is, het lichaam heeft wat tijd nodig om te wennen. Zodra het lichaam gewend is, dan is het effect altijd te merken 30 tot 40 minuten na inname en houdt gedurende 10 tot 16 uur aan.

Geschikt om in te nemen vanaf de leeftijd van 6 jaar met een lichaamsgewicht boven de 20kg (3-in-1 algenextract variant) of 30kg (visolie variant).

Doseeradvies niet overschreiden, eventueel kan er in de avond voor het slapen gaan nog een losse L-Theanine ingenomen worden om het effect te versterken, dit product is los verkrijgbaar in onze webshop.

Ingrediënten

Ingrediënten 3-in-1 algenextract variant per capsule:

1 capsule bevat: 200mg algenextract (bron van omega-3), 125mg l-theanine, 50mg glidkruid (scutellaria baicalensis), capsule omhulsel: hpmc

de dagdosering bestaat uit 2 of 3 capsules afhankelijk van het gewicht van de persoon die ze inneemt:

2 capsules (bij gewicht lager dan 50kg): 400mg algenextract, 250mg l-theanine, en 100mg glidkruid  (scutellaria baicalensis)
3 capsules (bij gewicht boven de 50kg): 600mg algenextract, 375mg l-theanine, en 150mg glidkruid  (scutellaria baicalensis)

Ingrediënten visolie variant (3 verschillende capsules/softgels):

capsule 1: 350mg l-theanine, capsule omhulsel: hpmc
capsule 2: 300mg glidkruid  (scutellaria baicalensis), capsule omhulsel: hpmc
softgel 3: 1000mg visolie (18% EPA 12% DHA), omhulsel: rundergelatine, plantaardige glycerol en natuurlijke Vitamine E.

Waarschuwing

Dit product is niet bedoeld om te diagnosticeren, behandelen, genezen of een ziekte te voorkomen. Het is geen vervanging voor een gevarieerde en evenwichtige voeding en/of gezonde levensstijl. Niet gebruiken tijdens de zwangerschap en het geven van borstvoeding. Niet geschikt om in te nemen voor personen met een lichaamsgewicht onder de 30 kilogram.

Bewaaradvies

Droog, op kamertemperatuur en beschermen tegen zonlicht. Buiten het bereik van kinderen bewaren.

Allergieinformatie

De 3-in-1 algenextract variant bevat geen allergenen en is tevens geschikt voor vegetariërs en veganisten.

De visolie variant bevat VIS en RUND

Schrijf jouw eigen review
Je plaatst een review over:L-Theanine, Omega-3 & Glidkruid
Jouw waardering

Geen gerelateerde berichten