L-Theanine, Omega-3 & Glidkruid

Glidkruid, Omega-3 (Visolie of Algenpoeder) en L-Theanine in zeer zuivere vorm.

Voorraad status:
Op voorraad
SKU
ZenSoM
Gegroepeerde productitems
Product Aantal
L-Theanine-Visolie-Glidkruid (regulier) - 90 stuks (1 maand) (kennismaking: uitsluitend voor nieuwe klanten en maximaal 1 per adres)
€ 9,95
L-Theanine-Algen-Glidkruid (vega) - 90 stuks (1 maand) (kennismaking: uitsluitend voor nieuwe klanten en maximaal 1 per adres)
€ 9,95
L-Theanine-Visolie-Glidkruid - 270 stuks (3 maanden) (regulier)
€ 39,95
  • Koop 2 voor € 33,33 /stuk en bespaar 17%
L-Theanine-Algen-Glidkruid - 270 stuks (3 maanden) (vega)
€ 42,95
  • Koop 2 voor € 36,66 /stuk en bespaar 15%

De aanbieding van 90 stuks (1 maand) is uitsluitend voor nieuwe klanten welke nog niet eerder ZenSOM hebben aangeschaft. Wij (en vele klanten van ons) zijn overtuigd dat onze combinatie goed werkt bij onrust, het verkrijgen van meer focus & schoolprestaties.
De €9,95 is inclusief verzendkosten de verzendkosten worden weggehaald van het totaal d.m.v. een kortingsbedrag.


Mocht achteraf blijken dat er toch reeds eerder ZenSOM is besteld bij ons op een fysiek- of e-mailadres dan zullen wij het betaalde bedrag retourneren en de bestelling verder niet in behandeling nemen, dus s.v.p. alleen gebruik van maken als je echt een nieuwe klant bent om zo vervelende situaties en overbodige administratie te voorkomen.

NIEUW: De algenpoeder variant, de vertrouwde Omega-3 maar dan uit Algen in plaats van uit de bekende visolie softgels. Eigenlijk hoef je deze nieuwe variant alleen te kopen indien:

- Je vegetarisch bent
- Je moeite hebt met het slikken van de visolie softgel
- Je last heb van oprispingen (vis) na het innemen van een visolie softgel, sommige mensen hebben hier last van (circa 10 tot 15 op de 100 mensen).

ZenSoM triple of voluit Zen State-of-Mind triple bevat L-Theanine, Omega-3 en Glidkruid, het is een drievoudige formule bestaande uit drie verschillende capsules in een zuivere en natuurlijke samenstelling welke elkaar aanvullen.

Dit product is vrij van vul-, en bindmiddelen, dit is om overgevoeligheid tegen te gaan, veel mensen met de behoefte aan dit product zijn overgevoelig voor dergelijke hulpstoffen.

Vermijd tevens het gebruik van (overmatig) zonnebloemolie, dit voorkomt dat de Omega-3 kan worden opgenomen doordat Omega-6 uit de zonnebloemolie in de weg staat.

Inhoud

90 stuks L-Theanine (350mg)
90 stuks Omega-3 softgels (1000mg) - of -  90 stuks Algenpoeder (450mg) | Keuze product
90 stuks Glidkruid / Scutellaria Baicalensis (300mg)

270 stuks totaal (voor 3 maanden)

Dit product is een voedingssupplement.

Aanbevolen gebruik

In de ochtend circa 20 minuten voor het ontbijt 1 capsule met l-theanine, 1 capsule met glidkruid en 1 softgel/capsule met Visolie/Algenpoeder innemen met een groot glas water (300ml). Probeer suiker te beperken tot maximaal 4 gram vanaf het opstaan tot 1 uur na het ontbijt.

Het kan enkele dagen tot maximaal 3 weken duren voor het effect volledig aanwezig is, het lichaam heeft wat tijd nodig om te wennen. Zodra het werkt is het effect altijd te merken 30 tot 40 minuten na inname.

Geschikt om in te nemen vanaf 30 kilo lichaamsgewicht.

Doseeradvies niet overschreiden, eventueel kan er in de avond voor het slapen gaan nog een losse L-Theanine ingenomen worden om het effect te versterken.

Ingrediënten

L-Theanine: l-theanine (350mg), capsuleomhulsel: hpmc (vegetarisch), gedemineraliseerd water.
Glidkruid: scutellaria baicalensis (300mg), capsuleomhulsel: hpmc (vegetarisch), gedemineraliseerd water.

Omega3 visolie: VISolie (1000mg) 18/12% EPA/DHA, softgel omhulsel: bevat rundergelatine, plantaardige glycerol en natuurlijke Vitamine E.
-of- (keuze)
Algenpoeder: algenpoeder met DHA (450mg), capsuleomhulsel: hpmc (vegetarisch), gedemineraliseerd water.

Waarschuwing

Dit product is niet bedoeld om te diagnosticeren, behandelen, genezen of een ziekte te voorkomen. Het is geen vervanging voor een gevarieerde en evenwichtige voeding en/of gezonde levensstijl. Niet gebruiken tijdens de zwangerschap en het geven van borstvoeding. Niet geschikt om in te nemen voor personen met een lichaamsgewicht onder de 30 kilogram.

Bewaaradvies

Droog, op kamertemperatuur en beschermen tegen zonlicht. Buiten het bereik van kinderen bewaren.

Allergieinformatie

Dit product bevat VIS, indien wordt gekozen voor de visolie variant, niet geschikt voor vegetariërs.
De Algenpoeder variant bevat geen allergenen en is tevens geschikt voor vegetariërs.

Schrijf jouw eigen review
Je plaatst een review over:L-Theanine, Omega-3 & Glidkruid
Jouw waardering

Geen gerelateerde berichten